dinsdag, juli 07, 2020
  • 1
  • 2

Bouwvergunning

Bouwvergunning

Als u een aanbouw of uitbouw wilt plaatsen dan krijg u al snel te maken met een bouwvergunning. Vaak hebt u hiervoor een bouwvergunning nodig. Maar dit is lang niet altijd verplicht. De regels zijn hiervoor soms vrij ingewikkeld, maar Klussenbedrijf Jan van den Ham helpt u graag bij de aanvraag van uw bouwvergunning.

Heeft uw bouwwerk invloed op de omgeving?

De eerste vraag die u uzelf kunt stelen is of een bouwwerk invloed op de omgeving heeft. Als u aan de voorkant een uitbouw plaatst die dichter bij de groenstrook van de gemeente komt dan kan de gemeente hier tegen zijn. Dit zijn regels waar u over moet nadenken bij het uitbreiden van uw woning. Maar dit heeft niet alleen met de gemeente zelf te maken, maar ook met uw buren. Zijn uw buren het er wel mee eens als u een uitbouw gaat doen? Voor al deze zaken dient u dus een bouwvergunning aan te vragen voor toestemming.

Bespreek uw plannen met ons

Als u een grote verbouwing gaat doen dan heeft u altijd een bouwvergunning nodig. Wij weten als geen ander welke zaken nodig zijn bij het aanvragen en verzorgen een bouwvergunning. Wij kunnen u dus eenvoudig vertellen wanneer deze wel of niet nodig is. Samen kunnen we beslissen om een vergunning aan te vragen of niet. Via onze website kunt u vrijblijvend in contact komen ons.

De bouwvergunning aanvragen

Als u gezien een vergunning nodig heeft dan gaat u een bouwvergunning aanvragen. Een bouwvergunning aanvragen gebeurt altijd een aantal weken vooraf. Hiermee moet rekening gehouden worden bij het bouwen van uw project. Bij Klussenbedrijf Jan van den Ham adviseren ze u graag over de mogelijkheden en helpen ze u met de aanvraag. Vraag direct vrijblijvend een offerte voor het aanvragen van uw vergunning.

Recent werk..

Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Klussenbedrijf Jan van den Ham
Google+