dinsdag, juli 07, 2020
  • 1
  • 2

Verbouwen

Verbouwen

Wanneer u van plan bent om uw woning te verbouwen dan doet u er verstandig aan om u eerst goed te laten informeren over de mogelijkheden. Bij een verbouwing komt namelijk veel kijken. Klussenbedrijf Jan van den Ham heeft ruime ervaring met verbouwingen en voorziet u graag van een passend advies. Onderstaand een korte toelichting van onze werkwijze. Een gestructureerde werkwijze komt uw verbouwing namelijk ten goede. Klussenbedrijf Jan van den Ham gaat op voor nagenoeg alle verbouwingen zoals uitbouw, badkamers, keukens of plaatsing van dakkapellen.

Offerteaanvraag

U heeft een bepaald idee, waarbij u zich al dan niet heeft geïnformeerd over de mogelijkheden. Wanneer u uw wensen heeft doorgegeven door het offerteformulier in te vullen gaan wij direct aan de slag met het analyseren van uw aanvraag en het in kaart brengen van de mogelijkheden. Wanneer u uw wensen zo duidelijk mogelijk doorgeeft dan kunnen wij u voorzien van een sneller en beter advies.

Contact

De offerteaanvraag wordt met u doorgenomen. Is alles duidelijk, hebben wij uw wensen goed geïnterpreteerd? Door onze ervaring kunnen wij u in veel gevallen voorzien van een aanvullend advies, wat u inzicht geeft in zaken waar u zelf minder snel aan denkt.

Bouwtekening en planning

Wanneer we overeenstemming hebben bereikt dan gaat Klussenbedrijf Jan van den Ham aan de slag met een bouwtekening en plan van aanpak voor uw verbouwing. Hierbij wordt alles in een tijdslijn gezet zodat wij onze afspraken ook daadwerkelijk nakomen.

Verbouwen

De verbouwing kan nu daadwerkelijk beginnen. Wij houden u continu op de hoogte van de voortgang. Wij werken met directe lijnen en wij komen onze afspraken ook altijd na.

Oplevering

Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd en de verbouwing is voltooid wordt het project aan u opgeleverd. Wij kijken gezamenlijk de verbouwing met u na. Doordat we van te voren duidelijke afspraken maken en u tijdens het project goed op de hoogte wordt gehouden verloopt de oplevering bijna altijd vlekkeloos. Wij staan immers niet voor niets voor een tevreden klant!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn benieuwd naar uw verbouwingplannen en horen graag van u wat uw wensen zijn. Klussenbedrijf Jan van den Ham is gespecialiseerd in alle aspecten die komen kijken bij een verbouwing. Wanneer u het contactformulier op deze pagina zo volledig mogelijk invult dan hoort u op korte termijn van ons.

 

Badkamer

Badkamer verbouwen

Hebt u plannen om uw badkamer te verbouwen tot een echte droom badkamer? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op. 

Recent werk..

Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Klussenbedrijf Jan van den Ham
Google+