dinsdag, juli 07, 2020
  • 1
  • 2

Sloopwerk

Sloopwerk

Voordat u kunt gaan beginnen met uw verbouwing is het sloopwerk eerst van belang. Sloopwerk is een uiterst zorgvuldig klusje. Helemaal als u bepaalde materialen wilt bewaren of instant wilt houden. Wij helpen u dit sloopwerk zorgvuldig uit handen te nemen.

Sloopwerk met asbest

Bij sloopwerk kan het van te voren bekend zijn dat er asbest aanwezig is in een huis. Het is dan belangrijk dat er uiterst zorgvuldig te werk gegaan wordt. Asbest is gevaarlijk om eenvoudig te slopen. Wij kunnen u helpen om dit aan te pakken en te denken aan uw veiligheid en de omgeving. Zodat u geen hinder ondervindt van asbest in uw leefomgeving. Als u niet zeker weet of er asbest in uw woning bevindt dan dient u dit altijd eerst te overleggen voordat u begint met slopen.

Het afvoeren van puin

Slopen levert vaak veel puin op en dit moet allemaal worden afgevoerd. U hoeft dit uiteraard niet zelf te doen. Wij zorgen dat dit op een juiste en verantwoorde wijze wordt gedaan. Hierbij worden de materialen niet alleen gesloopt, maar wordt het puin ook afgevoerd. Zo hebt u geen puin meer in huis en hoeft u hier niet zelf zorg voor te dragen. 

Recent werk..

Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Klussenbedrijf Jan van den Ham
Google+