dinsdag, juli 07, 2020
  • 1
  • 2

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Het plaatsen van een nieuwe keuken kost vaak veel geld. Terwijl de basis van uw keuken misschien nog helemaal goed is. Met een keukenrenovatie kunt u voor weinig geld een compleet nieuwe keuken in huis hebben. Dit is ideaal voor de verkoop van uw woning of als u gewoon uw keuken een nieuw leven wilt geven.

Renovatie van uw apparatuur

Misschien is uw keuken nog helemaal goed alleen is uw apparatuur verouderd. Met een keukenrenovatie kunt u ervoor kiezen dat u alleen de bestaande apparatuur wilt vervangen. U kunt zo een oude oven vervangen voor een nieuwe luxe oven waardoor uw keuken direct weer een nieuw uiterlijk heeft. Wij, Klussenbedrijf Jan van den Ham, kunnen u helpen met het voorzichtig verwijderen van uw oude apparatuur. Vervolgens plaatsen ze uw nieuwe apparatuur waardoor uw keuken weer een nieuwe uitstraling heeft.

Renoveren van de frontjes

De frontjes van de keukenkastjes hebben het vaak zwaar te verduren. Ze beschadigen snel door gebruik, maar u wilt hiervoor niet uw gehele keuken vervangen. Met een keukenrenovatie kunt u ervoor kiezen dat uw frontjes vervangen worden. Uw keuken krijgt zo een compleet nieuwe structuur of kleur. U kunt kiezen uit honderden frontjes die u laat monteren op uw oude keukenkastjes. Wilt u weten wat een renovatie van uw keukenkastjes kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte via onze website.

Renovatie mogelijkheden in uw keuken

Als u er over nadenkt om uw keuken te vervangen dan kunt u gaan nadenken over wat u anders wilt zien. Samen met ons kunt kunt u gaan kijken wat het kost om uw keuken te renoveren. Dit is vaak een kleine investering vergeleken met het vervangen van uw complete keuken. Het is niet alleen voordelig, maar uw keuken wordt direct een stuk meer geld waard. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Badkamer

Badkamer verbouwen

Hebt u plannen om uw badkamer te verbouwen tot een echte droom badkamer? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op. 

Recent werk..

Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Klussenbedrijf Jan van den Ham
Google+