vrijdag, augustus 07, 2020
  • 1
  • 2

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw kan een perfecte manier zijn om meer ruimte te creëren in een woning. Wanneer u gebrek heeft aan ruimte, maar bij voorkeur niet wilt verhuizen dan is een aanbouw vaak een relatief goedkope manier om het leefgenot in de woning te verhogen. Het bovenstaande klinkt allemaal eenvoudig, toch komt er veel kijken bij een aanbouw. Klusbedrijf Garant helpt u graag wanneer u plannen heeft om uw woning op bedrijfspand te vergoten.

Allround klusbedrijf

Een aanbouw van de woning is vaak een klus waarbij meerdere specialisten een rol spelen. Het voordeel van Klussenbedrijf Jan van den Ham is dat het al deze specialismen in huis heeft. Bovendien gaan wij geruime tijd mee in de bouwwereld, dus weten we exact wat er komt kijken bij een aanbouw!

Plan van aanpak voor aanbouw

Nadat wij weten wat uw wensen zijn gaan we voor u aan de slag door het opstellen van een plan van aanpak. Hierin worden tijdlijnen en werkzaamheden op elkaar afgestemd. Goede coördinatie tijdens de uitvoering tussen de verschillende disciplines zoals timmer- en schilderwerk, elektrotechniek, dakbedekking, loodgieterwerkzaamheden en tegel- en stucwerk zorgt voor een soepel verloop van de werkzaamheden en een strak resultaat!

Badkamer

Badkamer verbouwen

Hebt u plannen om uw badkamer te verbouwen tot een echte droom badkamer? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op. 

Recent werk..

Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Jan van den Ham Klussenbedrijf Jan van den Ham
Google+